מושב בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

20/05/2010 | 15:17 | מאת: ערן

אני רוצה לדבר רגע על בטיחות ילדים ברכב.יוצא לי יותר מידי לראות הורים שנוסעים עם ילדים ממש קטנים במושב הקדמי. זה מסוכן, ואני לא מבין אילך מישהו שקורא לעצמו "הורה" יכול לסכן ככה את הילד שלו. תהיו הגיוניים! ילד יושב רק במושב האחורי ואם הוא פעוט אז בטח שבמושב בטיחות!

שלום ערן, תודה רבה על פניתך. אנו מברכים על אנשים כמוך, שערניים לנושא החשוב של בטיחות ילדים. אם ברצונך לפעול לקידום בטיחות ילדים ברוח ארגון 'בטרם' תוכל לפנות לרכזת תחום התנדבות בארגון, הילה מעוז-שפיצר 052-5423422. יום טוב שלומית

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים