מה מספר אנשי הצוות לגן המונה 25 ילדים עד גיל 4

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

10/05/2010 | 23:18 | מאת: אלונה

בני בן 2.11 חודשים נמצא בגן פרטי ובו שתי קבוצות גיל משנה עד שנתיים ,ומשנתיים עד ארבע. לאחרונה התברר לנו שלקבוצת הילדים הגדולים נוספו ששה תינוקות המפותחים לגילם מקבוצת הקטנים. וכעת הגן מתנהל עם 25 ילדים בקבוצת הגדולים בפיקוחם של שלושה אנשי צוות גננת ושתי סייעות . שלוש פעמים בשבוע נשארים עם הילדים רק שני אנשי צוות השלישית בחופש שאלתי: מה התקן של משרד העבודה או החינוך לגבי מספר ילדיפ פר מטפלת ומה אפשר לעשות במידה והגננת מאיימת להעלות את המחיר כדי לממן איש צוות נוסף?

שלום אלונה שאלתך לא נוגעת באופן ישיר בתחום הבטיחות אולם אולי אוכל להציע כמה כיוונים. א. אין תקן לגנים פרטיים. ב. יש איגוד הגנים הפרטיים אשר חלק מהגנים הפרטיים משתייכים אליו, אולי יוכלו לעזור או להציע. ג. תשתמשי בכוחך בתור לקוחה. בהצלחה! אביטל קורן מוקד מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים