באיזה גיל ילד יכול לעבור לשבת בבוסטר

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

25/04/2010 | 10:32 | מאת: דניאלה סופר

בני בן ה-3.5 שוקל כ-18 ק"ג גובה כ 95 ס"מ בערך האם אפשר לפי הוראות הבטיחות להעביר אותו לשבת בבוסטר ? אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה רבה.

שלום דניאלה רוב מושבי הבטיחות הנפוצים בשוק כיום מאפשרים שימוש רק עד 18 ק"ג אולם ישנם המאפשרים שימוש גם מעבר ל- 18 ק"ג. גיל 3 הוא הגיל המנימלי ע"פ חוק להעברה לבוסטר אך יש לקחת בחשבון שישיבה על בוסטר דורשת לא רק גובה ומשקל מסויימים אלא גם בגרות שכן בבוסטר יש לילד אפשרות להוציא יד, להחליק קדימה וכו' נסיעה בטוחה, אביטל קורן צוות מומחי בטרם

09/05/2013 | 09:40 | מאת: אורנה

אם הילד בן 3 ושוקל 16 ק"ג האם אפשר להושיבו בבוסטר? בכסא הבטיחות הראש יוצא קצת החוצה

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים