בוסטר

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

11/04/2010 | 14:35 | מאת: איילה

שלום , אני רוצה לקנות בוסטר פשוט לילד שלי בן 4 (קשירת הילד עם חגורת בטיחות) אבל אני רואה שלפי החוק קיימים 2 תנאים: - גיל 3 - ו- 18 ק"ג. הבן שלי בקושי 15 ק"ג. האם בכל זאת מותר לי?

שלום רב! המלצתנו היא להמשיך ולהסיע את הילד כשהוא רתום ברתמה פנימית עד הגיעו למשקל 18 ק"ג לפחות. לשם כך את יכולה להמשיך ולהסיע אותו במושב בטיחות שמתאים לגובהו ולמשקלו, או לרכוש בוסטר עם גב ורתמה פנימית, ולהשתמש ברתמה הפנימית עד המשקל שמציין היצרן.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים