מעבר לישיבה זקופה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

17/04/2006 | 21:08 | מאת: יפעת

למומחי בטרם שלום ילדי בני שנתיים אך אחד מהם רזה מאוד ושוקל 10.5 קילו. כאשר קנינו את הכסאות אולי לא הבנו נכון. חשבתי שצריך להעביר למצב זקוף רק כאשר יגיעו ל18 קילו . מה דעתכם? תודה. נ.ב. מתי מעבירים ילד לבוסטר ? ועד איזה גיל?

מעבר מסלקל למושב בטיחות - ניתן מגיל שנה ומשקל 9 ק"ג. מושב הבטיחות מתאים עד גיל 4 לערך ועד למשקל 18 ק"ג (יש לבדוק בהוראות היצרן). רצוי שהפעוט יישב בצורה זקופה במושב הבטיחות. מעבר לבוסטר - ממולץ להעביר ילד לבוסטר בהגיעו לגיל 4, משקל של כ - 18 ק"ג, ואם גובה אוזניו עובר את גובה גב מושב הבטיחות ( ניתן להעביר מגיל 3 אך דבר זה אינו מומלץ!). מומלץ להושיב ילד בבוסטר עד גיל 9 ועד הגיעו לגובה 145 ס"מ. דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים