2 שאלות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

08/04/2010 | 19:29 | מאת: נעמי

שלום, רציתי לשאול: 1) בני בן 6 וחצי, שוקל 26ק"ג גובה כ-1.25מ' . האם ניתן להושיבו בבוסטר ללא גב או שעדיף להמשיך עם גב? אגב, עד איזה גיל/גובה מושיבים בבוסטר? 2) האם אפשר כבר לתת לו לאכול שקדים/אגוזים בגודל רגיל (כלומר לא חתוכים)? תודה 2)

שלום רב, לשאלתך הראשונה: יש לבדוק לגבי הבוסטר שברשותך האם יש מגבלת משקל להושבה עם הגב. במידה ואין, ניתן להמשיך להושיב את הילד עם הגב של הבוסטר. עפ"י החוק יש להושיב ילד במושב מגביה (בוסטר) לפחות עד גיל 8. המלצתנו היא עד גובה 145 ס"מ, שאז חגורות הרכב מונחות על הילד כמו שנדרש - על הכתף ועל האגן. לשאלתך השניה: מאכלים אשר יש בהם שכנת חנק מסוכנים לילדים עד גיל 5. לא אמורה להיות בעיה לילד בן 6.5 להתמודד עם מאכלים מכל סוג. בדקי שהוא אכן לועס היטב. במקרה של ספק, חכי עם זה. בברכה דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים