תוקף לסל קל

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

05/04/2010 | 18:35 | מאת: אמ א מתלבטת

שלום, קראתי את תגובותיכם לגבי סל קלים אך מכיון שאין תשובה חד משמעית לא ברור לי כיצד אתם מציינים כי ניתן להשתמש בסל קל עד 10 שנים במסגרת התנאים שציינתם ומצד שני יש יצרנים שמציינים תוקף כהוראות היצרן עד 5-6 שנים? בסל קל שלנו אין תוקף רק תאריך יצור 24/05/05, איך אני יכולה להיות בטוחה עד מתי ניתן להשתמש בו? תודה מראש

שלום רב. כפי שבוודאי קראת, נושא זה הינו שנוי במחלוקת. לכן, יש לפעול על פי הוראות היצרן בכל מקרה. אולם, במידה ואין הוראה כזו, אנו מדריכים לפעול לפי 10 שנים, כ"כלל אצבע" - מאחר והתקנים משתפרים באופן תדיר ולהערכתנו זוהי נקודת זמן סבירה לשימוש במושב בטיחות. בברכה, משה מוקד מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים