סלקל

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

21/03/2010 | 11:50 | מאת: יעל

שלום! אני רוצה לקנות סלקל וחשובה לי מאוד הבטיחות, הייתי מעוניינת בחוות דעת על סלקל של איוונפלו אמברייס 5 Lx תודה.

יעל שלום ותודה על פנייתך ארגון 'בטרם' אינו ממליץ על מושב בטיחות מסוג מסוים. כל מושב שקיבל תקן, בין אם אמריקאי בין אם אירופאי – עמד במבחני ריסוק והינו טוב ובטיחותי לשימוש. ניתן להיעזר במידע המופיע באתרים של ארגוני צרכנים המציגים מידע השוואתי על מושבי בטיחות, אך יש לזכור כי הנושא מורכב והפרמטרים לפיהם נבחנים המושבים במקומות השונים לא מאפשרים השוואה מוחלטת ביניהם. בברכה, איילת צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים