2 שאלות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

21/03/2010 | 00:22 | מאת: טלטל

שלום רב 1. בניי התאומים בני 3 חודשים.האם זה נכון שצריך להשתמש בסל קל עד משקל 9 קילו או שנה המוקדם מבניהם? 2. מה ההבדל בין כיסא בטיחות לבוסטר בהנחה שיש בוסטר ממשקל 9 קילו. מה עדיף? תודה

21/03/2010 | 20:26 | מאת: טלטל

תודה

טלטל שלום לך ראשית, תודה על פנייתך לארגון 'בטרם' לבטיחות ילדים. אתייחס לשאלתך הראשונה: בסלקל יש להשתמש על פי הוראות היצרן. באשר למשקל לפחות 9 קג' ועד גיל שנה, השניים מהווים תנאי סף לעיגון מושב בטיחות נגד כיוון הנסיעה. לשאלתך השנייה: בוסטר הינו מושב מגביה ולא מושב בטיחות. משאלתך, אני מבינה שאת מתכוונת למושב בטיחות (בוסטר) עם רצועות פנימיות, בו ניתן לעשות שימוש על פי הוראות היצרן ובהתאם לגילו, משקלו וגובהו של הילד. בברכה, מירה/ מוקד מומחים 'בטרם'

26/03/2010 | 13:04 | מאת: טלטל

הבנתי מדברייך שחובה גיל שנה וגם 9 קילו האם נכון?

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים