מים מינרליים

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

01/02/2006 | 16:53 | מאת: יעקב

מה המשמעות של הפוליקרבונט המצוי במיכלים הגדולים של המים המינרלים? מיכלים אלו נמצאים בשימוש חוזר ,האם אין זה מסוכן יותר מאותם בקבוקים לתינוקות שנפסלו?

02/02/2006 | 14:41 | מאת: הדר

http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=46&catid=657&pageid=3631 יעקב, ראה את ההודעה של משרד הבריאות בעניין הבקבוקי פלסטיק זה יתן לך מידע. מצ"ב הכתובת

שלום יעקב ותודה על פנייתך, ארגון בטרם לא עוסק בנושאי בריאות אלא רק בבטיחות. אני ממליצה לך להיכנס לאתר של המשרד לאיכות הסביבה או לאתר משרד הבריאות כפי שהמליץ הדר,שם תוכל למצוא מידע על הנושא. בהצלחה שרון

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים