כיסא בטיחות לרכב

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

14/03/2010 | 21:34 | מאת: קרן

שלום, בעלי קנה לבננו בן הארבעה וחצי חודשים כיסא בטיחות חדש לרכב (העולל שוקל כ-10 ק"ג ובקרוב צריך להיפרד מהסלקל). הכיסא הוא של חברת go baby, תוצרת הארץ. לא שמעתי על המותג ואני לא מוצאת שום דבר באינטרנט. שאלתי היא האם מישהו מכם מכיר אותו, יודע אם הוא בטיחותי ואם לא, מה עליי לבדוק ולוודא לפני שאני מחליטה אם להשתמש בו או בכל כיסא אחר. בתודה, קרן.

שלום רב, לא ידוע לנו על מושב בטיחות מסוג זה. כאשר בוחרים מושב בטיחות ילש לוודא כי הוא נושא תו תקן, אירופאי או אמריקאי, ובאישור מכון התקנים הישראלי. מצורף קישור לאתר 'בטרם', המלצות לרכישת מושב בטיחות: http://www.beterem.org/template/default.asp?PageId=236&parentId=234&catId=6&maincat=6 בכל מקרה,מכיוון שילדך שוקל מעל הממוצע, רצוי לבחור לו מושב בטיחות המיוחד הניתן לעגון אותו כנגד כיוון הנסיעה (חובה עד גיל שנה - ללא קשר למשקל במקרה הזה), ומתאים למשקל גבוה מהממוצע. את מוזמנת ליצור קשר עם מוקד מומחי 'בטרם' לשם הסבר מפורט - 03-9263111. בברכה דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים