משקה מוגז

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

16/04/2006 | 23:58 | מאת: גאולה

האם כדאי לתת לילדה בת 3 משקה מוגז כגון ספרייט? נכדתי בת ה3 הקיאה כשעתיים אחרי ששתתה מעט ספרייט. האם ההקאה יכולה להיות תוצאה של שתיית משקה מוגז?

שלום גאולה ותודה על פנייתך ארגון בטרם עוסק רק בנושא בטיחות הילדים ולכן בשאלה זו עלייך לפנות או לפורום העוסק בבריאות הילד, או לגורם מקצועי כמו רופא ילדים או אחות טיפת חלב. בכל אופן המשקה הכי בריא ומומלץ לילדים ולמבוגרים הוא מים. כמובן שכאשר הילד שותה יש להקפיד שהוא יישב ולא יישכב. יום טוב וחג שמח שרון

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים