סליחה..ועכשיו השאלה-כסא בטיחות או סלקל?

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

21/02/2010 | 19:00 | מאת: עדי

1.מה יותר בטיחותי? כסאות בטיחות שהם מגיל 0 או סלקל? 2 נתקלתי בכיסא של רנולוקס 360 שמסתובב לצורך הושבת התינוק,האם זה נראה לכם בטיחותי? אין סכנה שהכסא יתנתק מהבסיס שלו?

עדי שלום, ראשית, תודה על פנייתך לארגון 'בטרם' לבטיחות ילדים. לשאלתך, ניתן לרכוש מושבי בטיחות המתאימים ממשקל לידה ועד 36 קג' ומעלה. עלייך לוודא בעת הרכישה של מושב הבטיחות, כי הוא מתאים למשקלו, גובהו וגילו של הילד וכי ניתן לעגון אותו נגד כיוון הנסיעה עד משקל 9 קג' וגיל שנה לפחות. כמו כן, יש לקרוא ולבצע את הוראות היצרן בהתקנת המושב ברכב. בברכת נסיעה בטוחה מירה

06/03/2010 | 19:18 | מאת: ניר

התינוק שלנו בן 8 חודשים אבל גבוה במיוחד ( אחוזון 95) ומשקלו 10 קג האם להעבירו לכסא למרות שלא מלאו לו שנה והוא רק מתחיל להתישב ? אודה על תשובתכם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים