מיטה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

14/02/2010 | 11:04 | מאת: יעל

שלום, מה לדעתכם המיטה הכי טובה ובטוחה לילד בן 3 שלא עומד ולא הולך? (עד היום הוא עם מיטת תינוק אך היא נעשית ממש צפופה).

סיוון שלום, ראשית, תודה על פנייתך לפורום בטיחות ילדים. באשר לשאלתך, מצורף קישור לאתר מכון התקנים בו תוכלי למצוא את הקריטריונים לרכישת מיטה לילד: http://www.sii.org.il/286-806-he/SII.aspx?LastFolderId=283 בברכה, מירה צוות מומחי 'בטרם' לבטיחות ילדים

15/02/2010 | 18:10 | מאת: יעל

זה לא מה ששאלתי. אתם צריכים כנראה להעשיר את הידע שלכם בכל מה שנוגע לילדים עם צרכים מיוחדים. אבל תודה על הנסיון

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים