שינה בעריסה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

09/02/2010 | 22:23 | מאת: סיון

שלום ביתי תיהיה בת 3 חודשים בשבוע הבא. שאלתי היא כזאת, נולדה בשבוע 34+5ימים כיום משקלה 4450. עד איזה גיל היא יכולה לישון בעריסת תינוק סטנדרטית של שילב? (על הערעסה רשום עד 3 חודשים) אך מכיון שהיא נולדה לפני הזמן אני לא יודעת עד מתי אשמח לתשובה תודה רבה

שלום סיוון, ההמלצה על שימוש בעריסה מומלץ על ידי היצרן וכעקרון אנו ממליצים להישמע להוראותיו. היות ומדובר בפגית, היינו ממליצים להתייעץ עם הרופא המטפל, שיכול להתייחס לפרמטרים של הגיל המתוקנן ולהתפתחותה הפיזיולוגית. בברכה, אביטל, צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים