התקנת כסא בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

06/02/2010 | 17:45 | מאת: פנינה

רכשתי כסא בטיחות סיגמא משילב לילד בן שנה ו4 חודשים והתקנתי אותו ברכב לכיוון הנסיעה למרות הידוק הרצועה האוחזת בכסא, עדיין ניתן להזיז אותו ימינה ושמאלה, משמע הכסא לא מהודק מספיק. מתחתי שוב ושוב את הרצועות עד שכבר לא ניתן להדק יותר ועדיין יש תזוזה קלה לצדדים ואפילו ניעה קלה קדימה. האם זה תקין או שיש בעיה עם ההתקנה?

פנינה שלום, ראשית, תודה על פנייתך לפורום בטיחות ילדים. באשר לשאלתך, מכיוון שאין באפשרותי לראות את התקנת המושב אינני יכולה לומר אם התקנתו איננה תקינה. המלצתי היא לפנות אל החנות בה רכשת את מושב הבטיחות ולבקש את עזרתם. בנוסף, קיימים יועצים להתקנת מושבי בטיחות אותם ניתן למצוא בחיפוש באינטרנט. בברכה, ניבי צוות מומחי 'בטרם' לבטיחות ילדים

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים