כסא בטיחות לילדה בת שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

31/01/2010 | 17:00 | מאת: אמאל'ה

שלום ביתי בת שנתיים וחצי (כמעט..), משקלה הוא 15-16 ק"ג וגובהה 90 ס"מ. יש לנו כסא בטיחות של EVENFLO Triumph שלמיטב ידיעתי מיועד עד משקל של 18 ק"ג. במקרה שלנו, החגורות כבר ממש קטנות עליה (בקושי נסגרות) והראש שלה אמנם לא עובר את גובה הכסא אבל ממש בדיוק בגובה שלו. מה הייתם ממליצים לי לעשות? האם לעבור לבוסטר (שלמיטב הבנתי מיועד לגילאים גדולים יותר) או אולי לכסא בטיחות שמיועד למשקלים גדולים יותר (אם יש כזה, אשמח לקבל המלצה). אשמח לתשובה ותודה מראש.

שלום רב, חובה עד גיל 3 להושיב ילד במושב בטיחות. המלצתנו היא להמשיך להושיב ילדים במושב בטיחות עד 18 ק"ג (גיל 4 לערך). המעבר לבוסטר הוא רק מגיל 3. ישנם מושבי בטיחות שמגבלת המשקל שלהם היא מעל 18 ק"ג ומתאימים לילדים בעלי משקל יותר גדול/גבוה מהממוצע. חברות כמו קוסקו, ברייטקס ואוונפלו, וייתכן שנוספות שלא ידוע לנו אליהן, מייצרות מושבים מסוג כזה. בברכה דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים