שינה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

30/01/2010 | 09:55 | מאת: Ady

שלום יש לי תינוק בן 8 חודשים אנו משכיבים אותו לישון על גב מהלידה אך בחודשיים אחרונים הוא מסתובב בשנה על הבטן אני הופכת אותו המון פעמים בלילה יש לציין שיושן הרבה יותר טוב על הבטן כולם בעלי אומר לי לא להפוך אותו חבל אך אני נורא מודאגת אף שוקלת לרכוש מוניטור בטיפת חלב אמרו לי שעד שנתיים יש להשכיב על הגב מה הם ההוראות ומה עושים במקרים כאלה? תודה

שלום רב, בנושא השכבת תינוקות על הבטן או על הגב המלצתי לך היא להתיעץ עם רופא הילדים ועם אחות טיפת חלב, ולפעול עפ"י המלצתם והוראותיהם. אני מצרפת עבורך קישור להמלצות בטרם לשימוש בכריות ושמיכות במיטת תינוק.http://www.beterem.org/download/files/המלצות_בנוגע_לשימוש_בכריות_ושמיכות_ומיטות.pdf בברכה, יפית

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים