מעבר למושב בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

17/01/2010 | 17:54 | מאת: milush

שלום לצוות המומחים בתי כבר בת שנה ושוקלת כ-9.5 ק"ג. כרגע נוסעת כשהיא יושבת בסל-קל שעפ"י הגדרות היצרן מתאים עד למשקל 11 ק"ג. האם צריכה לעבור למושב בטיחות? האם חייבים מעל גיל שנה ומעל 9 ק"ג לעבור למושב בטיחות אף על פי שהסל-קל מתאים עד 11 ק"ג? אודה לתשובתכם.

שלום רב, אין חובה ואף מומלץ להמשיך ולהושיב תינוקות/פעוטות נגד כיוון הנסיעה ככל שניתן, כמובן עם מושב הבטיחות/סלקל המתאים למשקל הילד. במקרה שלך, היצרן מאפשר ישיבה עד 11 ק"ג ולכן ניתן להמשיך להושיבה נגד כיוון הנסיעה. בברכה, דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים