הסעת ילדים במושב האחורי

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

16/01/2010 | 10:18 | מאת: אמיר

בספסל אחורי ברכב כאשר יש 3 חגורות בטיחות ... האם מותר להושיב 4 - 5 ילדים כאשר הם יושבים בנח ומבחינת הביטוח מותר להושיב מאחור בתנאי שהם יושבים בנח. מה קורה עם החוק ? מה מותר ומה אסור ?

אמיר שלום ותודה על פנייתך בעת נסיעה ברכב כל הנוסעים צריכים להיותר חגורים. ילדים צריכים להיות חגורים במושבי בטיחות לפי נתוני גילם, גובהם ומשקלם. החוק מחייב להסיעה ילדים כשהם חגורים במושב בטיחות מגיל 0 ולפחות עד גיל 8. בברכה, איילת, צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים