סיעה בסלקל לילד גדול

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

08/01/2010 | 11:00 | מאת: ענבל

שלום רב בני בן חצי שנה ושוקל כ- 9 קילו, והוא ילד גבוה (מעל לממוצע) האם חייבים לחכות שיהיה בן שנה כדי לעבור לכסא בטיחות? כי כיום בסלקל הוא לא יושב בצורה בטוחה לדעתי בגלל מימדיו הגדולים תשובתכם אודה

ענבל שלום, ראשית, תודה על פנייתך לפורום בטיחות ילדים. באשר לשאלתך, תינוק חייב לשבת במושב בטיחות נגד כיוון הנסיעה עד גיל שנה ותשעה ק"ג - שני התנאים חייבים להתקיים. אם ניכר כי הסלקל קטן למידותיו של בנך יש באפשרותך לרכוש מושב בטיחות אשר יתאים למשקלו, גילו וגובהו של בנך. עלייך לוודא כי ניתן לעגון אותו נגד כיוון הנסיעה. בברכה, ניבי צוות מומחי 'בטרם' לבטיחות ילדים

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים