מתי מעבירים את הילד לבוסטר?

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

03/01/2010 | 11:58 | מאת: צחי

בני בן ה-3.5 כרגע יושב בכסא בטיחות טובי של מקסי קוזי, הילד השני כבר בן שנה ואמור לעבור במקומו לכסא זה אני מעוניין לקנות לו כסא בטיחות בוסטר. האם אפשר להעבירו לבוסטר רודי של מקסי קוזי. הוא למשקלים של 18-36 קילו. תודה

03/01/2010 | 11:59 | מאת: צחי

דרך אגב החגורה שנקשרת היא החגורה של הרכב בכסא זה ולא רצועות של המושב עצמו.

צחי שלום, המלצת ארגון 'בטרם' היא להעביר ילד ממושב בטיחות לבוסטר רק מעל משקל 18 ק"ג. אם הילד עבר את המשקל אין בעיה להעבירו לכל בוסטר שתבחר. בברכה

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים