בוסטר עד מתי?

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

22/12/2009 | 12:57 | מאת: אמא

עד איזה גיל על פי החוג על ילד לשבת בבוסטר ולא בכיסא של האוטו?

שלום רב מידע מפורט בנוגע לשאלתך תוכלי למצוא באתר "בטרם" בקישורית הבאה. http://www.beterem.org/template/default.asp?PageId=237&parentId=234&catId=6&maincat=6 נסיעה בטוחה, אביטל ק.

24/12/2009 | 08:20 | מאת: אמא

ע"פ הקישור אליו הפנתים, ילדים במשקל מעל 18 ק"ג ועד גובה של 145 ס"מ צריכים לשבת במושב בטיחות מסוג בוסטר ולחגור חגורת אגן-כתף של הרכב. גובה 145 יכול להיות גם בגיל 14 האם אכן כוונת המשורר היתה שילד בגיל כזה חייב לשבת על בוסטר? נשמע לכם הגיוני?

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים