אשמח לקבל תשובה לשאלתי על התינוקת שמסתובבת במיטה.

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

30/03/2006 | 22:10 | מאת: תמי

תודה רבה

שלום תמי ותודה על פנייתך, באופן עקרוני אם המיטה או העריסה הינה עם תו תקן אין סכנה שראש התינוק ייתקע בין סורגי המיטה. עלייך לחפש תו תקן ישראלי. ולראות שהתו תקן הינו בתוקף. התופעה שאת מתארת הינה תופעה שכיחה והרבה מאוד ילדים נוטים להסתובב במהלך שנת הלילה. יום טוב וחג שמח שרון

15/04/2006 | 08:35 | מאת: moti

שלום רב הייתי מבקש לדעת, מאיזה גיל ניתן להושיב תינוק בכיסא האכלה? בני הוא בן 6.5 חודשים, האים ניתן להושיבו בכיסא ,או שמא עדיין מוקדם? לתשובתכם אודה. בברכה מוטי.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים