לול עץ מול לול מפלסטיק

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

25/11/2009 | 08:01 | מאת: סבתא טובה

האם יש הבדל בטיחותי בין לול עץ ללול פלסטיק. ברצוני לרכוש לול עבור נכדי ולא יודעת מה עדיף. ברור שהפלסטיק זול יותר.

שלום רב, ברכישת לול לתינוק ראשית עליך לוודא כי המוצר הינו בעל תו תקן. עליך לבדוק 3 נתונים חשובים: 1. מוודאים שגובה המעקה מהתחתית ללא מזרן ורגליים יהיה לפחות 52 ס"מ. 2. מוודאים שמבנה הלול יהיה קשיח ולא מתנדנד ומתכופף כתוצאה מטלטולים ומזעזועים. 3. מוודאים שהמרחק בין השלבים או בין שלב קיצוני לבין רגל הלול יהיה בין 5.5 ל-7 ס"מ. מצורף קישור לאתר מכון התקנים הישראלי ובו פרוט התקן והמלצות לרכישה: המלצות לרכישת לול: http://www.sii.org.il/286-806-he/SII.aspx?LastFolderId=283 בברכה, יפית

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים