אני כבר מבולבלת-כיוון נסיעה של תינוק

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

15/11/2009 | 07:21 | מאת: eti1976

שתינוק נולד ... לא שמים את הסלקל והתינוק במושב הקדמי נגד כיוון הנסיעה (אין כריות אוויר ) ? או ששמים באמצע ?

אתי שלום, המלצת ארגון 'בטרם' היא להסיע ילדים כשהם יושבים במושב האחורי ברכב עד גיל 13, זהו המקום הבטוח ביותר עבורם- זאת מכיוון שמרבית תאונות הרכב מערבות בצורה כלשהי את חזית הרכב. לכן, כאשר ילדים יושבים במושב האחורי, אנו מרחיקים אותם מאזור הסכנה. במידה וניתן, עדיף להתקין את הסל-קל במושב האחורי באמצע.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים