תוקף סלקל

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

15/11/2009 | 07:20 | מאת: eti1976

בעקבות המלצתכם, רכשתי השבוע סלקל חדש , עם תו תקן, להפתעתי שהגעתי הביתה היתה מדבקה מאחורי הסלקל שהסלקל יוצר בשנת 2006, בשיחה עם החנות הם טענו שהתוקף של התקן מרגע השימוש , ברגע שהסלקל נחשף לשמש, משו עם עייפות החומר רציתי לדעת אם זה נכון? והאם להתעקש להחליף את הסלקל עם מדבקה של תאריך אחר?

שלום רב, תוקף המושב הוא על פי הוראות היצרן. ישנם יצרנים שאכן קובעים שניתן לספור את שנות השימוש מרגע הקניה. ישנם יצרנים המגדירים את תוקף השימוש מתאירך הייצור. עלייך לבדוק בספר הוראות היצרן את ההנחיות המתאימות למושב שקנית, ובהתאם לכך להגיע להסכמה עם החנות.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים