ישיבת ילד בוגר במושב קידמי

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

10/11/2009 | 23:23 | מאת: נופר

שלום רב, שאלתי היא החל מאיזה גיל/משקל יכול ילד לשבת במושב קידמי? תודה, נופר

שלום רב, המלצת ארגון 'בטרם' היא להסיע ילדים כשהם יושבים במושב האחורי ברכב עד גיל 13, זהו המקום הבטוח ביותר עבורם- זאת מכיוון שמרבית תאונות הרכב מערבות בצורה כלשהי את חזית הרכב. לכן, כאשר ילדים יושבים במושב האחורי, אנו מרחיקים אותם מאזור הסכנה.

22/11/2009 | 09:31 | מאת: טובה

מעבר להמלצתכם-על פי החוק מאיזה גיל מותר להושיב ילד במושב הקדמי?

02/04/2010 | 08:41 | מאת: ברק

מהו המשקל והגובה והגיל לישיבה מקדימה לפי החוק! ולא לפיהמלצתכם. אם הגובה והמשקל משפיעים? ואם כן תוכלו לכתוב גם מאיזה משקל וגובה וגם אם הם לא משפיעים תוכלו לכתוב זאת! תודה ברק

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים