בוסטר וכסא בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

29/03/2006 | 14:33 | מאת: ורד

בני בן ה-3.5 שוקל כ- 13 ק"ג. ברצוני להעבירו לבוסטר האם מומלץ? יש לציין כי הוא רזה במיוחד ויגיע להערכתי למשקל הרצוי 18 ק"ג רק בגיל מבוגר הרבה יותר מה לעשות? כמו כן האם ניתן להעביר ילדה בת שנה לכסא בטיחות מאחר והכסא קטן לה ולא נוח אך משקלה רק 7 ק"ג?

ורד שלום, ישיבה על גבי כסא בטיחות מסוג בוסטר מיועדת לילדים במשקל מעל 18 ק"ג ועד לגובה של 145 ס"מ (גיל 4-9 שנים לערך). המלצתי היא לחכות לפחות עד לגיל 4. לגבי ילדתך בת השנה - בהחלט תוכלי להעבירה לכסא בטיחות בתנאי שתרכשי כסא המותאם לעיגון ברכב גם נגד כוון הנסיעה. עד למשקל 9 ק"ג עליך להמשיך ולהושיבה נגד כוון הנסיעה, לאחר גיל שנה ומשקל 9 ק"ג תוכלי להושיבה עם כוון הנסיעה. יפית ל.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים