מסתובבת במיטה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

27/03/2006 | 18:33 | מאת: תמי

בתי בת ארבעה חודשים. היא הולכת לישון כשראשה בחלק העליון של המיטה, כלומר בשעה 12:00, אך באמצע הלילה זזה ומגיעה לשעה 09:00, כלומר למעקה המיטה. אמנם, יש מגן ראש אך היא מצמידה את ראשה כל כך חזק אל הסורגים, ואני ממש חרדה. האם טמונה בכך סכנה מיוחדת? במיוחד לאור העובדה שהגולגולת עדיין פתוחה בגיל הזה. האם יש דרך למנוע את הסיבובים שלה? אשמח לשמוע לדעתכם. תודה רבה

30/03/2006 | 21:28 | מאת: שלי

הייתי ממליצה לך להעביר לה את המיטה לכוון שאליו היא מסובבת את ראשה,כי אולי הכוון הזה נכון לה יותר.

המענה לשאלה נמצא למעלה. יום טוב שרון

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים