מעבר מכיסא לבוסטר

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

10/10/2009 | 12:10 | מאת: מירב

שלום, מהם התנאים למעבר מכיסא בטיחות לבוסטר? ומהם התנאים למעבר מסלקל לכיסא בטיחות? האם חייב להיות נגד כיוון הנסיעה עד גיל שנה או שאם שוקל יותר מ-9 קילו ניתן להושיבו עם כיוון הנסיעה

שלום מירב. תשובה לשאלתך מכילה פרטים רבים. אני ממליצה לך לעיין באתר בטרם בנושא, שם מובהרים הדברים. אם המידע המופיע באתר אינו מספק, נשמח מאוד אם תצרי עמנו קשר טלפוני בטלפון: 03-9263111. קישור לאתר: http://www.beterem.org/template/default.asp?maincat=6

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים