מחשב בחדר תינוק

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

22/09/2009 | 09:35 | מאת: מיכל

בקרוב אני אמורה ללדת וחשבנו לסדר את חדר העבודה כך שישמש גם כחדר תינוק וגם כחדר עבודה עם מחשב. אנו תוהים האם זה בטיחותי או לחילופין מה החסרונות בכך שתינוק ישהה בחדר משולב (קרינה וכו')? אשמח לשמוע תשובה מפורטת.

מיכל שלום, ראשית, תודה על פנייתך לפורום 'בטרם' לבטיחות ילדים. באשר לשאלתך, לעניין הבטיחות, עלייך להרחיק ככל הניתן את שולחן העבודה ממיטת התינוק על מנת שחוטי החשמל לא יהיו קרובים באיזשהו אופן אל המיטה. לגבי עניין הקרינה, עלייך לפנות אל המשרד לאיכות הסביבה על מנת לקבל תשובה על מידת הקרינה ממחשב בחדר ילדים. בברכה, ניבי צוות מומחי 'בטרם' לבטיחות ילדים

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים