פעוטות במושב הקדמי

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

29/08/2009 | 10:06 | מאת: עמי

שלום, אני עובד כנהג מונית של 4 מקומות ישיבה , וזכיתי במכרז של רשות מקומית להסעת 3 פעוטות מגיל שנה ועד גיל שלוש + מלווה ברכב ,כך שבפועל אני אמור להושיב פעוט בכסא הקדמי, שקיים ברכב כריות אוייר , שכן זהו רכב חדיש, אבקש אם אפשר תשובה מפורטת ומהירה.

שלום רב, עליך להושיב את שלושת הפעוטות המושב האחורי במושבי בטיחות המתאימים לגילם ומשקלם ומעודנים ברכב עפ"י הוראות היצרן. המלווה המבוגר ישב במושב הקדמי.עליך לקחת בחשבון כי אם הרכב משמש אותך לעבודתך לאחר ההסעה יהייה עליך להתקין/לעגן את המושבים לפני כל נסיעה. במידה ויהיו לך שאלות נוספות תוכל לפנות למוקד המומחים של ארגון 'בטרם' 03-9263111.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים