בטיחות- מיטת קומותיים

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

24/08/2009 | 16:31 | מאת: שרית

הייתי מעוניינת לדעת איך ניתן לבדוק האם מיטת הקומותיים עומדת בסטנדרט הבטיחות של מכון התקנים איך אני מבררת דבר זה? מגן הבטיחות רופף וביתי כבר נפלה מהמיטה. תודה

שלום רב, עמידה בתו התקן צריכה להופיע בחוברת היצרן של מיטתך. במידה וביתך ממשיכה ליפול, לא מומלץ להשאירה במיטה הנוכחית ובמידה והדבר אינו מתאפשר ההמלצה היא לרפד את הרצפה בשמיכה או כל חומר אחר שעשוי לרכך את הנפילה. אך יש לזכור כי ההמלצה הראשונה היא לא להשאיר ילד/ה לישון במיטה ממנה הוא נופל. במידה ואינך מוצאת את עלון הצרכן אך יש בידך את דגם המיטה את מוזמנת לפנות לבדיקה מולמכון התקנים. בברכה,

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים