כסא בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

17/08/2009 | 23:30 | מאת: רינת

שלום לכם. יש לי תינוק בן 11 חודשים וקיבלתי כסא בטיחות של סקיורטי פלוס. תאריך הייצור הוא 26/03/05. לא רשום תאריך פג התוקף ואני יודעת שיש תוקף לכסאות בטיחות. השאלות שלי הן - האם הכסא בטוח לשימוש לתינוק בן 11 חודשים ואיך אני אמורה לדעת את התוקף?

שלום רינת. ראשית, לא לכל מושבי הבטיחות יש תוקף (למשל, לאירופאים בדרך כלל אין). אם למושב הבטיחות הזה יש תוקף, הוא מוטבע על מושב הבטיחות/המדבקה או בחוברת המצורפת. עם זאת, חשוב להדגיש כי ההמלצה הגורפת היא לרכוש מושב בטיחות חדש ככל האפשר, מאחר והיצרנים משפרים את מושבי הבטיחות מעת לעת. בברכה, משה מוקד מומחי בטרם

17/11/2009 | 22:40 | מאת: הילי

שלום, הייתי רוצה לקבל חוות דעת על כסא בטיחות של אינפנטי. הילד שלי בן 11 חודש ושוקל 10 ק"ל. ראינו את הכסא והיינו שמחים לקבל חוות דעת. תודה.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים