תודה ושאלה נוספת

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

22/07/2009 | 14:17 | מאת: שירן

תודה על התשובה ושאלה קטנה נוספת- באוטו יש לנו מאחורה באמצע רק חגורת אגן. מה עדיף מבחינה בטיחותית באמצע רק עם חגורת אגן או מאחורה בצד (חגורת אגן וצד)? תודה רבה ויישר כוח על הפורום הזה!

שירן שלום, במידה ומושב הבטיחות שתבחרי מתאים עפ"י הוראות היצרן לעיגון ברכב ע"י חגורת אגן בלבד אין מניעה לרכוש מושב זה, מבחינה בטיחותית אין עדיפות על עיגון מושב בטיחות ברכב עם חגורת אגן בלבד או חגורת אגן כתף. בכל מקרה עליך לבדוק בהוראות היצרן כיצד יש לעגן את המושב ברכב.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים