בחירת מושב בטיחות לאוטו

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

21/07/2009 | 22:08 | מאת: שירן

שלום, הבן שלי בן כמעט שנה (ושוקל 9 קילו). האם תוכלו להמליץ לי שם של חברה עם מושב לאוטו בטיחותי ומומלץ? מקווה שכן...

שירן שלום, ארגון 'בטרם' אינו ממליץ על דגמים, חברות או יצרנים של מושבי בטיחות לרכב. להלן המלצות ארגון 'בטרם' לרכישת מושב בטיחות: ודאו שהמושב מתאים לגילו, למשקלו ולגובהו של הילד. יש לבדוק כי מושב הבטיחות הוא בעל תו תקן אמריקאי (FMVSS213) או תו תקן אירופאי (ECER44-03/04 ) ומאושר על-ידי משרד התחבורה. בדקו שהמושב נוח לילד ולשימושכם. בדקו שתאריך ייצור מושב הבטיחות (מופיע על גב המושב או בתחתיתו) קרוב לתאריך הרכישה. לפני הרכישה קחו את המושב לרכב ובדקו אם הוא מתאים להתקנה ברכב הפרטי שלכם. לדוגמא, בדקו שבסיס מושב הבטיחות יושב ברובו על מושב הרכב ולא גולש קדימה או לצדדים. חלק ממושבי הבטיחות ניתנים להתקנה רק עם חגורת אגן-כתף (ולא עם חגורת אגן בלבד). כמו כן, יש לבדוק איזו חגורה נמצאת במושב הרכב בו אתם מתכוונים להתקין את מושב הבטיחות. בברכה,

08/11/2009 | 21:37 | מאת: דורון

אני ממליץ על ריקארו דגם יאנג ספורט לילד מגיל 9 חודשים ועד 12 שנה - עם כיוון הנסיעה , תוצרת גרמניה לפי תקן ECE 4404 הארופאי פרטים מלאים באתר www.childseat.co.il

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים