סלקל לרכב

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

19/07/2009 | 09:23 | מאת: גילת

שאלתי היא האם לסקלקל יש פג תוקף כיוון שקניתי עכשיו סלקל חדש ואני רוצה לדעת אם אוכל להשתמש בו בשביל הילדים הבאים?

שלום רב, ישנם יצרנים המגבילים את זמן השימוש בסלקל - הדבר מצויין בעלון היצרן ו/או על גבי הסלקל עצמו. במידה ואין הוראות יצרן, המלצתנו היא לא להשתמש במושב בטיחות מכל סוג שהוא מעבר ל 10 שנים מיום הייצור, זאת מכיוון שהוא לא עומד בתקן כעבור זמן כה רב ואינו עומד במבחני ריסוק. בברכה, דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים