ילדים ללא השגחה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

18/07/2009 | 23:40 | מאת: לימור

יש לי שני ילדים(10,7 ) ברצוני לדעת מאיזה גיל עפ"י חוק אני יכלה להשאירם לבד במהלך היום. אני מבינה שיש המלצה אך לא מוצאת את החוק לגבי זה. תודה.

שלום רב, שלון חוק העונשין העוסק בהשארת ילדים ללא השגחה : "המשאיר ילד שטרם מלאו לו שש שנים בלא השגחה ראויה, ובכך מסכן את חיי הילד או פוגע או עלול לפגוע פגיעה ממשית בשלומו או בבריאותו, דינו - מאסר שלוש שנים; עשה כן ברשלנות, דינו - מאסר שנה; עשה כן במטרה לנטוש את הילד, דינו - מאסר חמש שנים." הפניה לאתר 'בטרם', הדף העוסק בנושא: http://www.beterem.org/template/default.asp?PageId=283&parentId=207&catId=7&maincat=7 בברכה דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים