הרעלה משאיפת אדי חומר ניקוי?

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

04/07/2009 | 14:18 | מאת: קטיה

שלום. יש לי תינוקת בת 3 חודשים. אנחנו גריפ בידית דיור 2 חדרים 30מטר בערך, קומת קרקע. חדר אמבטיה צמוד לחדר בו אנחנו והתינוקת ישנים. הבוקר בעלי שם חומר לניקוי אסלות 00 במקלחון. אני והילדה ישננו. התעוררתי מהגירוד באף. החלונות קטנים היו פתוחים-3, הדלת הייתה סגורה. מיד פתחתי את הדלת והזזתי מיטה שלה צמוד לדלת. התקשרתי למרכז רעלים בחיפה, ענו לי אם היא לא הקיאה או השתעלה- בכל בסדר. אבל הבית קטן, אין איוורור מספיק וכו'. בקיצור בעלי קיבל על הראש ואני נורא מוטרדת. האם לקחת אותה למיון לבדיקה. אחרי המקרה אברו 3 שעות היא ינקה פעמיים, שיחקה בטרמפולינה כשעה- הוצאתי אותה לחצר בצל צמוד לדלת כניסה וכעט היא ישנה. אני ממש בלחץ.

שלום רב, ארגון 'בטרם' עוסק בנושאי בטיחות ולא בנושאים בריאותיים. אמליץ לך לגשת לרופא הילדים לבדיקה.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים