להפוך את הסל קל

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

22/03/2006 | 15:31 | מאת: יעל

אודה אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות: מאיזה גיל מותר להפוך את כסא הבטיחות של התינוק כך שיהיה עם כיוון הנסיעה? אין לנו סלקל אלא כסא בטיחות המותר לשימוש מגיל אפס. במידה ויש סלקל מאיזה גיל מותר להפוך אותו? שאלה נוספת: האם יש מגבלות לגבי שימוש בטרמפולינה (המושב?) ושאלה אחרונה: מאיזה גיל מותר לשנות את זווית העגלה מ- 180 מעלות? תודה רבה

שלום יעל ותודה על פנייתך, ראשית מותר להפוך את כסא הבטיחות כאשר הילד מגיע לגיל שנה ולמשקל של 9 קילו - שני התנאים צריכים להתקיים. לגבי הסלקל - צריך לראות עד איזה משקל הוא מיועד והאם בכלל ניתן להתקינו עם הפנים לכיוון הנסיעה. אם ניתן יש להמתין שיתקיימו אותם התנאים. לגבי שימוש בטרמפולינה אנו ממליצים לחגור את הילד, לא להניח על מקום גבוה או בלתי יציב וכמובן שלא להשתמש בזה במקום כסא בטיחות לרכב. בנוגע לשאלתך האחרונה - אנא פני לטיפת חלב היות וזה עוסק בפאן הבריאותי יותר. יום טוב שרון צוות מומחי בטרם

17/08/2014 | 21:56 | מאת: נטלי

ואם הילד הוא שוקל 9 ואין לו שנה אלה חצי שנה אז מתי מותר להפוך את הסלקל באוטו לכיוון הנסיעה???

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים