סל קל של פג און טראק עם בסיס לרכב

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

25/06/2009 | 14:16 | מאת: ציון

שלום, ברשותי רכב פיג'ו 307 שנת 2003. רציתי לדעת היכן הכי בטוח להתקין את הסלקל לתינוק ברכב. והאם יש לכם מידע ספציפי לגבי הסלקל של פג. תודה

שלום רב, המלצת ארגון 'בטרם' היא להסיע ילדים כשהם יושבים במושב האחורי ברכב עד גיל 13, זהו המקום הבטוח ביותר עבורם- זאת מכיוון שמרבית תאונות הרכב מערבות בצורה כלשהי את חזית הרכב. לכן, כאשר ילדים יושבים במושב האחורי, אנו מרחיקים אותם מאזור הסכנה. ארגון 'בטרם' אינו ממליץ על מושב מסוג מסויים, ברכישת מושב בטיחות עליך לבדוק כי קיים לכסא תו תקן אירופאי או אמריקאי ואישור מכון התקנים הישראלי. מומלץ לנסות ולעדן את המושב ברכב לפני רכישתו.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים