בוסטר במיניבוס

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

12/06/2009 | 21:57 | מאת: גל

שלום רב, בתי בת השלוש עומדת לצאת לטיול עם הגן. ההסעה תתבצע במיניבוס או מיני ואן המצויד בחגורת אגן בלבד. האם זה בטיחותי מסבפיק או שיש צורך להושיבה בבוסטר בזמן הנסיעה?

תודה על השאלה המעניינת, יש לבדוק ברשיון הרכב כי הרכב מיועד להסעות ילדים. ברכב שמותקנות בו חגורות אגן בלבד לא ניתן למקם בוסטרים, (בוסטרים יש לחגור בחגורת אגן כתף בלבד), לכן הפתרון הוא לא אופטימלי אך זה הקיים-להסיע ילדים חגורים בחגורת אגן של רכב ההסעה. מתוך אבחנה כי עדיף שהילדים יהיו חגורים בהסעה.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים