תוקף של סלקל

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

01/06/2009 | 12:35 | מאת: אם

שלום, רכשתי סלקל ובבית ראיתי שיוצר ב2007, כך שאיבדתי אפשרות של שנתיים וחצי שנות שימוש (מתכננים עוד ילדים...) האם החברה חייבת למכור לי שנת ייצור 2009? ואז אוכל לדרוש החלפה?

שלום רב, כמעט ולא ניתן לרכוש מושבי בטיחות שיוצרו בשנה הנוכחית. אין חובה על המוכר למכור מושבי בטיחות שיוצרו בשנה הנוכחית - מושבי הבטיחות מיובאים. ברכישת מושב בטיחות רצוי מאד לבדוק את תאריך הייצור ולשקול בהתאם על רכישתו. יש לשאוף לקניית מושב בטיחות המיוצר בתאריך מאוחר ככל האפשר, הן מבחינת תוקף המושב (אם היצרן מגביל את השימוש) והן מבחינת עמידה בתקן מעודכן וחדיש יותר. בברכה דלית צוות מומחי 'בטרם'

16/07/2009 | 19:30 | מאת: יאיר

האם נכון שאסור להשתמש בסל קל לרכב בן 9 שנים? אנחנו מעונינים להעביר לביתנו שעומדת ללדת את הסלקל שקנינו לפני 9 שנים והשתמשנו בו עד לפני כחודשיים.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים