כסא נגד כיוון הנסיעה לתינוק גדול

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

29/05/2009 | 16:56 | מאת: ורד

שלום, בני בן קרוב ל-4 חודשים ושוקל קרוב ל-9 קילו. יש לנו סלקל שאמור להיות עד 13 קילו אבל אני רואה שבקרוב יהיה לו קטן מדי בו. אני רוצה לקנות לו כסא שיהיה הפוך עד גיל שנה ואח"כ עם כיוון הנסיעה. בינתיים לכל הכסאות שראיתי יש מגבלה של עד 10 או עד 13 קילו כשהם במצב נגד כיוון הנסיעה, וכשהם עם כיוון הנסיעה יש כבר טווח גדול יותר. אבל יש סיכוי טוב שבני ישקול יותר מ-13 קילו לפני גיל שנה. האם קיים כסא שיתאים לנו? שאפשר לשבת בו נגד כיוון הנסיעה גם במשקל מעל 13 קילו? תודה, ורד

שלום רב ישנם מושבי בטיחות המיועדים לילדים בעלי משקל גבוה מהממוצע, כדוגמת סימפוניה של אוונפלו, המתאים להושבת גם כנגד כיוון הנסיעה וגם עם כיוון הנסיעה (החל מגיל שנה). ייתכן ויש נוספים - בדקי בחנויות המשווקות מושבי בטיחות. נסיעה בטוחה דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים