מעבר לבוסטר

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

24/04/2009 | 10:08 | מאת: מישמיש

שלום רב, בני בן השנתיים וחודשיים שוקל 19 ק"ג וגובהו מטר, נראה לי שהוא כבר גדול מדי למושב המשולב שקנינו עבורו והיה אמור לשמש עד גיל שלוש (הראש כבר מתחיל לעבור את המשענת), האם בגילו הוא יכול לעבור למושב בוסטר או שיש פתרון אחר אשמח לתשובה מהירה

שלום רב, ההמלצה היא להמשיך להושיב ילדים במושב בטיחות עם ריסון מלא עד 18 ק"ג ולאחר מכן מעבר לבוסטר. רק במקרים בהם הילד כבד יחסית לגילו, כמו במקרה אצלך, מומלץ לרכוש מושב בטיחות עם ריסון פנימי המתאים למשקל גבוה יותר. ידוע לנו על מושב מדגם apex של חברת cosco שנמכר בארץ ומתאים עד 29 ק"ג עם ריסון פנימי. בוסטר מיועד לילדים מעל גיל שלוש ולכן אינו מתאים במקרה הזה. בברכה דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים