אין מקום בסלקל...

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

21/04/2009 | 12:14 | מאת: יעל

שלום רב, בני בן 4 חודשים, שוקל 8.300 וגובהו 66 ס"מ. הסלקל בו יושב באוטו ממש לא נוח לו כיוון שהוא יחסית גדול לגילו. האם ניתן להעבירו לכיסא בטיחות (נגד כיוון הנסיעה) משולב? אני יודעת כי אין להושיבו עד גיל חצי שנה אך שאלתי היא האם יש פתרון ביניים שיאפשר לו להיות יותר בנוחות בתוך האוטו? תודה רבה.

שלום רב, ניתן להעביר למושב משולב. כמובן, יש להושיבו נגד כיוון הנסיעה ועד משקל 9 קילו. בברכה, עדי צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים