נסיעה לחו"ל

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

13/04/2009 | 13:24 | מאת: אמא

שלום רב אנחנו לוקחים ילדה בת 3.5 לחו"ל ומתכננים לשכור רכב. האם אפשר להסתפק בבוסטר עם משענת מאחורה או שחייבים לקחת כיסא? הילדה שוקלת 13.5 קילו. תודה

שלום רב, מושב בטיחות מסוג בוסטר מתאים לילדים מעל משקל 18 ק"ג ועד לגובה 1.45 מ', כשהם חגורים בבוסטר עם חגורת אגן-כתף. ישנם מושבים משולבים אשר משמשים כמושב בטיחות עם רצועות פנימיות וכשהילד מגיע למשקל המתאים ניתן לפרק את הרצועות הפנימיות ולהשתמש במושב כבוסטר הנחגר עם רצועת אגן כתף של הרכב. עליך לבדוק מה אומרים החוקים במדינה אליה את נוסעת, וכן לבדוק אם המושב אותו את לוקחת מתאים לעיגון ברכבי המדינה (תקן אירופאי או אמריקאי) נסיעה טובה.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים