נסיעה במונית עם תינוק

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

06/04/2009 | 12:33 | מאת: אריאלה

איך ניתן לסוע במונית עם תינוק מתחת לגיל שנה במקרים שאין סלקל בנמצא?

אריאלה שלום, ראשית, תודה על פנייתך לפורום בטיחות ילדים. באשר לשאלתך, הצורה הבטוחה ביותר להסיע את ילדים במונית היא באותה צורה כמו שמסיעים ילדים ברכב פרטי – בהתקני ריסון בהתאם לגילם ומשקל של הילדים. בברכת חג שמח, ניבי צוות מומחי 'בטרם'

18/01/2011 | 10:00 | מאת: ארז בן ארי

אני מתפלא שפורום כזה, שאמור להיות מקצועי, מספק תשובה כל כך חסרת משמעות ובלתי שימושית לחלוטין. זה מקרה קלאסי של יציאה-לידי חובה.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים