החלפה של מזרן האם יש צורך ?

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

02/04/2009 | 13:43 | מאת: ניבה

שלום רציתי לשאול לגבי מזרונים של עריסה ושל לול - אני מקבלת את שניהם מהמשפחה והעריסה והלול עברו כבר כמה ידיים השאלה היא האם יש צורך להחליף מזרון למזרון חדש - ואם כן למה צריך בעצם להחליף ובאיזה מצבים ואיזה מזרון מומלץ לקנות . תודה (-:

שלום רב, למידע בנושא ניתן לפנות לאתר מכון התקנים: http://www.sii.org.il/286-984-he/SII.aspx?LastFolderId=283 בברכה, עדי צוות מומחי בטרם

09/01/2010 | 16:20 | מאת: ,תומר

אני בטוח שחייבים להתחדש במזרן כי המזרנים הישנים לא היו הגיינים כמו היום, רכשתי לפני כמה ימים מזרן חדש מהפכני של הולנדיה שבנוי כולו משכבות תלת מימד , מאוד אוורירי , ניתן לרחוץ את כל המזרן במים זורמים , בקיצור המילה האחרונה במזרני תינוקות, גם למבוגרים הם הוציאו משהו דומה, לא רכשתי בגלל המחיר , המזרן תינוקות היה סביר בהחלט רק 990 שח!

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים